Їх таких три: Жіночі знаки Зодіаку, які зведуть з розуму будь-якого чоловіка (ФОТО)

Чим вони особливі

Астрологи назвали знаки Зодіаку, перед якими жодному представнику сильної статі не встояти.

Таких жіночих знаків лише три:

ТЕРЕЗИ

Одна дівчина, народжена під знаком Терезів, здатна замінити цілий гарем найвибагливішому султану. Вона легка й дотепна. Вміє слухати і надихати. Чоловіки від цього мліють.

Дівчат, що народилися під цим знаком, відрізняє краса як фізична, так і душевна: Терези надзвичайно жіночні, що також не може не підкорювати чоловічі серця.

А ще Терези завжди майстерні в коханні, адже їх знаком керує сама Венера.

ВОДОЛІЙ

Дівчина-Водолій не любить поспіху, але хоче і вміє стати для обраного нею чоловіка предметом майже – поклоніння.

Такі жінки мають дуже сильний інтелект і прагнуть досягати максимальних вершин в усьому: і в кар'єрі, і в стосунках. Якщо ж дівчина-Водолій закохалася — вона готова розкрити перед обранцем і душу, і серце.

Плануєте перше побачення з красунею? Розраховувати завершити його в ліжку безглуздо, втім, як і друге, але передчуття нагорода так і дихатиме чуттєвістю, поки ви теж не підкоритеся коханню.

ДІВА

Дівчата-Діви так само емоційні, як інші «діти Венери», але добре керують своїми почуттями. Внутрішні прагнення красунь залишаються для сторонніх таємницею за сімома печатками. Коник цих жінок — стриманість і вміння триматися з гідністю.

У представниць цього знаку добре розвинена інтуїція, але вони вважають за краще довіряти інтелекту. Дівчата-Діви переконані, що здатні впоратися з будь-якою перешкодою. Красуні ці вгризаються в проблему, як бульдог у солодку кістку і розправляються з нею легко.

Чоловіки напору таких Дів протидіяти просто – не здатні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень