Три сімейних обереги, які захистять дім від зла: народні прикмети

У пращурів було дуже багато варіантів домашніх оберегів

Як працює сімейний оберіг

Всі сім’ї переживають хороші і не дуже часи. Дуже важливо, щоб на вас не було впливу ззовні. Люди можуть позаздрити вашому щастю, удачі, кар’єрі, чоловікові або дружині. Це трапляється часто. Захистити сім’ю можна за допомогою оберега.

Він буде вбирати в себе всі негативні посили. Такий оберіг візьме на себе сварки і суперечки, прибере з вашого сімейного життя нерозуміння. Він зберігає в будинку спокій і затишок.

Захисні функції — це дуже важливо. Негативна енергія з’являється в будинку і без чужих меседжів.

Обереги-мішечки

Це звичайний полотняний мішечок, який заповнювався предметами з позитивною енергетикою. У нього клали насіння рослин, монети, глиняні символи захисту, сухі трави.

Все це мало символічне значення. Монетка приносила гроші, а насіння — потомство і достаток.

Серед захисних символів — Коловрат і Велесовик. Вони покликані відбивати атаки нечистих сил, прибирати з дому негатив і хвороби. Ви можете зробити такий оберіг своїми руками.

Підкова

Вважається, що вона приносить щастя в сім’ю. Це не єдині захисні властивості звичайної підкови. Вона не пускає в будинок недоброзичливців. У слов’ян вважалося, що якщо в ваш будинок входить гість, а підкова впала йому на голову — такий гість вам радості не несе.

Підкова вбереже від чаклунства, прокльонів, порчі, розлучень. Підкову потрібно вішати над дверима і вікнами, тоді ніщо не потривожить ваш спокій всередині.

Віник

Він все з дому вимете. Не тільки бруд і пил, але і негативні енергетичні програми. Це символ чистоти, який ставився на почесне місце. Віник, вважали наші пращури, потрібно було прикрасити.

У хід йшли стрічки різних кольорів, сухі колоски, ягоди, листя. Дуже часто його прикрашали шипшиною і глодом. Ці плоди захищають від хвороб і переживань.

Джерело: magia.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень