Три речі, які потрібно зробити у день зарплати, щоб гроші водились: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Дати переночувати

Наші предки знали, що зароблене не можна витрачати в той же день. Грошам потрібно переночувати вдома. В такому випадку, гроші просочаться енергетикою житла і людини.

Найефективніше, покласти кошти під подушку. Якщо виконати цей простий обряд, то гроші будуть довше затримуватися в будинку.

Незабаром можна помітити, що гроші почали прибувати у великих кількостях.

Віддати десятину

Якщо людина має хороший достаток, тоді її слід щомісяця жертвувати 10 частину свого доходу на благодійність. Такий ритуал необхідний для того, щоб гроші водилися. Кожна людина може використовувати його на практиці.

Якщо десятина — це забагато, тоді можна віддати стільки, скільки не шкода. Головне, щоб це бажання йшло від чистого серця.


Перерахувати і скласти

До заходу сонця необхідно перерахувати отримані гроші в спальні або у вітальні. Потім їх потрібно акуратно скласти, щоб купюри лежали сорочкою вгору.

Якщо день отримання зарплати випав на зростаючий Місяць, то потрібно покласти купюри на ніч на вікно, це притягне у дім більші гроші.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень