5 кімнатних рослин, які захищають дім від лихого ока: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Базилік

Базилік володіє потужною магічною силою. Базилік вижене з дому нечисту силу і очистить його від негативу. Можна вирощувати в горщику, бажано, щоб він стояв на балконі або на кухні.

Алое

Алое добре мати там, де люди часто хворіють, що говорить про ослаблене біополе будинку. Алое захищає квартиру від проникнення хвороб та магічного впливу.

Бегонія

Бегонія нейтралізує будь-яку негативну енергію. Ця рослина захищає будинок від будь-яких вторгнень зовнішніх негативних сил. Крім того, вона усуває сварки і конфлікти між близькими людьми, згладжує суперечності, знімає нервозність.

Герань

Герань є «вогнегасником» для будь-яких негативних енергій і атак. Захищає житло та його домочадців від небезпечних енергетичних програм, агресії, гніву. 

Кактус

Кактуси притягують і вбирають в себе негативні для людини енергії, трансформують вібрації ненависті, злоби й роздратування, працюючи «громовідводом». Кактуси не пускають в будинок негативну енергію, тому їх рекомендують ставити на вікна або навпроти вхідних дверей.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень