Три речі, які потрібно принести першими у нове житло: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Заселяючись у нове житло, потрібно принести з собою речі, які привертають благополуччя у дім.

Пращури вірили, що багатство приходитиме в той дім, де кожен із домочадців, ступаючи на поріг будинку, кине через нього монетку. Ці монетки необхідно зібрати в мішечок і повісити поруч із вхідними дверима. Це дасть змогу залучити гроші.

Також у нову оселю необхідно принести квіти, які привернуть щастя та процвітання. Найкраще, якщо це будуть квіти з попереднього місця проживання. Нові рослини необхідно пересаджувати заздалегідь, щоб у нове житло переносити вже готові.

Також у нове житло необхідно принести новий віник.

Його необхідно поставити біля входу догори мітлою і пов'язати на ручці червону нитку. Це дасть змогу вберегти себе від зовнішнього негативу.

Щоб життя в новому будинку було щасливим, необхідно не забувати речі в старому житлі. Варто забрати все, що душа забажає, але пам'ятати, що конкретно стане в пригоді, а чого можна позбутися, щоб не збирати мотлох на новому місці.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень