Три речі, які ніколи не можна викидати, щоб не накликати нещастя: народні прикмети

Народні прикмети

Ці речі слугують оберегом для родини та житла, а також зберігають енергію всього роду.

Якщо ви не хочете накликати біду на себе та своїх рідних, то ніколи не слід викидати ці 3 речі, каже мольфар Макс Гордєєв.

Старовинні ключі

Вони не лише відкривають двері, а і є символом доступу до секретів та захисту від злих духів, каже мольфар.

«Старовинний ключ, який був у родині протягом поколінь, зберігає в собі енергію вашого роду. Викидання такого ключа може зняти захисний бар'єр, який він створює», - каже Гордєєв.

Старі фотографії

Також в жодному випадку не можна викидати старі фотографії. Якщо порушити цю заборону, то ви ризикуєте втратити зв'язок зі своїми предками та розгнівати їхні душі. Вся річ у тому, що фотографії зберігають моменти, емоції та душі тих, хто на них зображений, пояснює мольфар.

Весільна сукня

Ця річ наповнена енергією любові та захисту, яка передається сукні у момент церемонії. Вона може слугувати оберегом для сім'ї. Якщо викинути весільну сукню, то є ризик позбутися цього захисту. Недарма раніше сукні передавались із покоління в покоління - від бабусі до онуки.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень