Три речі, які не можна брати в борг, аби не накликати нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Сіль

З сіллю пов’язано чимало негативних прикмет. У звичайному вигляді вона не несе жодних загроз. Але варто у когось позичити її, як у тієї людини починаються проблеми на всіх фронтах. Не варто випробовувати долю. Краще вже поїсти несолону страву, ніж потім переживати проблеми.

Посуд

Посуд назавжди «прив’язується» до свого власника. Саме тому в сім’ях, які шанують прикмети, заведено для кожного члена сім’ї мати свій власний посуд. 

Згідно із прикметою, від того, хто позичив чужий посуд, удача відвернеться.

А якщо взяти собі такий посуд на постійне користування, то вже через деякий час на вас буквально посиплються неприємності.

Одяг

Довгий час люди не бачили в позичанні одягу нічого поганого. Проте з розвитком технологій в сучасному одязі стали часто використовувати нитки зі штучних матеріалів. Саме через них не варто позичати у чужих людей одяг. Адже вони здатні довго зберігати у собі чужий негатив.

Найбільш небезпечне, що ви можете взяти в іншої людини — взуття. Зосередження там негативної енергії людини робить його дуже небезпечним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень