Чи можна подружжю спати під різними ковдрами: народні прикмети про спальню

Прикмети наших пращурів

Згідно із прикметами у подружньому ліжку повинні спати тільки чоловік і дружина. Ніколи не слід поступатися ліжком гостям – навіть близьким родичам і друзям. Інакше у відносинах може виникнути розлад.

Крім того, не варто нікому, крім своїх дітей, дозволяти сидіти на подружньому ліжку.

Ковдра та матрац на ліжку чоловіка і дружини повинні бути спільними, а саме ліжко – суцільним, а не складатися з двох частин. За прикметами, тоді і сімейне життя буде міцною.

Не можна, щоб речі чоловіка і дружини зберігалися окремо. Це прикмета до розлучення. Хоча б якась частина речей подружжя повинна лежати разом в одній шафі.

В подружній спальні не повинно бути дзеркал – це буде притягувати зради у родину. Особливо погано, якщо в дзеркалі відбивається ліжко.

Ще один небажаний аксесуар для спальні — опудала і роги тварин. Вони випромінюють енергію смерті і насильства.

Прикмети не рекомендують залишати в спальні на ніч холодну кип’ячену воду. Це, згідно із прикметами, дражнить бісів.

У кімнаті, де сплять, не можна сушити зонти, це до сліз. А от зберігати їх у спальні можна, тоді в будинку завжди буде «гарна погода».

Не варто тримати у спальні фікус. Він погано впливає на фізичну сторону любові. Повір’я звинувачують його також у проблемах із зачаттям. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень