Три предмети у кишені, які притягують гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Гілка горіхового дерева

Одним із талісманів, які залучають гроші, вважається гілка горіха. Її потрібно зірвати з дерева і покласти в ліву кишеню. Вона приваблюватиме удачу та багатство.

Крупа

Крупу завжди вважали ознакою достатку. Пшоно чи рис на столах пращурів зустрічалися рідше, тому ці крупи більше підходили для залучення грошей.

Потрібно взяти невеликий тканинний пакетик із крупою і покласти в праву кишеню куртки. Слідкуйте за тим, щоб він був щільно зав'язаний і не давайте крупі розсипатися. Інакше на вас чекає безгрошів'я.

 

Листок грошового дерева

Грошове дерево традиційно вважається тим, що може залучити до вашого будинку багатство, але для себе можна посилити магію цієї рослини. Зірвіть один листок, але не зі свого, а з чужого грошового дерева і покладіть його в праву кишеню. Він приверне до вас багатство і не дасть кишеням пустувати.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень