Три кольори, в які не можна фарбувати стіни вдома: просте пояснення

Фарбування стін - найлегший спосіб оновити помешкання

Фарбування стін - один з найпростіших і найдоступніших способів суттєво оновити ремонт вдома. Крім того, на сьогодні це ще й більш сучасне рішення, ніж нові шпалери.

Ключовим залишається питання правильного вибору кольору. Потрібно, щоб він не просто подобався всім мешканцям квартири, а й створював приємну атмосферу, поєднувався з предметами інтер'єру.

А є й кольори, від використання яких краще відмовитися.

Дизайнери радять не використовувати чорний колір для усіх стін приміщення. Допустимо зробити акцент або пофарбувати в такий колір лише одну стіну в кімнаті, щоб візуально розширити простір.

Забагато чорного навколо може спровокувати почуття печалі та позбавити вас мотивації.

З обережністю слід застосовувати синій. Якщо це буде занадто холодний або темний відтінок у кімнаті, де мало природного світла, це може призвести до стресу.

Якщо все ж таки було вирішено використовувати такий колір для фарбування стін, то для акценту треба використовувати теплі відтінки, щоб збалансувати простір.

Крім цього, демотивує й надлишок фіолетового в інтер'єрі.

Якщо ситуація не передбачає жовті, коричневі або помаранчеві кольори (текстиль, меблі), то від такого рішення краще відмовитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень