Три французькі авто, які не рекомендують купувати навіть самі французи (ФОТО)

Хочеш авто з Франції – зважай

Батьківщиною найбільш знакових та стильних автомобільних брендів, у тому числі Renault, Peugeot і Citroën, є Франція. Та не всі з цієї країни створені однаково.

Тож самі французи не рекомендують купувати деякі марки. Мовляв, ненадійні, низька якість.

Тепер про трійку французьких авто, що мають сумнівну репутацію.

Renault Avantime

Фото Avtosota

Renault Avantime був вперше представлений у 2021 році. Однак покупцям знадобилося небагато часу, щоб зрозуміти, що Avantime має багато проблем. Найперше не влаштувала низька якість збірки, згодом багато власників повідомили про проблеми з електричною системою, підвіскою та трансмісією.

Та найбільше не влаштувала вага Avantime. Від цього авто було повільним та неповоротким на дорозі. Особливо це стосувалося базової моделі зі слабким 2,0-літровим двигуном, який не встигав за трафіком. А ще Avantime визнали не економічним, бо доводилося витрачати більше грошей на бензин.

Peugeot 1007

Фото Avtosota

Peugeot 1007 створювали, щоб сподобатися молодим міським водіям. Однак, дизайн авто не сподобався. 1007 був невеликим з високою лінією даху, що робило його важким і незбалансованим. Розчарували власників і розсувні двері автомобіля, оскільки були схильними до несправностей.

Та найбільшою проблемою 1007 була недостатня потужність. Автомобіль був малопотужним. Це робило його повільним і неповоротким на дорозі. Особливо це стосувалося базової моделі зі слабким 1,4-літровим двигуном. 1007 також виявився не економічним.

 Citroen C4

Фото Avtosota

Citroen C4 був вперше представлений у 2004 році. Однак незабаром стали очевидними проблеми з його надійністю.  Власники авто виявили проблеми з електрикою, з гальмами, підвіскою та двигуном.

Та найбільше проблем C4 була пов’язана з якістю збірки. Авто було схильне до брязкоту та інших дратівливих шумів. А ще C4 мав жорстку підвіску, що робило його незручним для їзди по нерівних дорогах.

Зазвичай французькі автомобілі славляться своїм стилем та інноваціями, та не всі з них відповідають заявленим характеристикам. Саме тому Renault Avantime, Peugeot 1007 і Citroen C4 – це три автомобілі, які навіть самі французи не рекомендують купувати. 

Джерело: «Avtosota»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень