Опис та позитивні сторони мастила Motul

Його використовують підприємці Формули-1

На тлі десятків популярних конкурентів, що займаються виробництвом рухових мастил та інших технічних рідин для автомобілів, виділяється компанія Мотюль. Однак перш, ніж придбати мастило цієї компанії, 

необхідно переконатися в оригінальному маркуванні та технічній відповідності.

 

Також рекомендується вивчити опис бренду та характеристики конкретних продуктів.

Важливо відзначити, що продукція цього виробника використовується не тільки для легкових або вантажних авто, але і для обслуговування двоколісного транспорту.

Компанія вийшла на ринок у 1932 році, і почала виробництво мастильних сумішей в основному для військової техніки та авіаційних агрегатів.

В результаті прогресу на виробництві через два десятки років було ухвалено рішення про запуск лінійки продукції для автомобілів. Через певний період бренд розпочинає співпрацю з підприємцями Формула-1, що й зробило його популярним на території Європи та інших країн.

Особливості та переваги масел Motul

Автомобільна рідина займає лідерські позиції і сьогодні, незважаючи на наявність великої кількості інших відомих брендів. Це пов'язано з низкою переваг, серед яких виділяється

доступна вартість, висока якість мастильних компонентів та обслуговуваність.

При цьому важливо відзначити головні позитивні сторони, якими володіє масло Motul:

  • Відсутність переробних нафтопродуктів. У складі унеможливлюється застосування компонентів, які раніше експлуатувалися в інших галузях. Органічний склад забезпечує надійну роботу ДВЗ різних видів. Проведення сотень тестувань показує виключно позитивні результати. Працездатність агрегатів на найвищому рівні, при цьому десятки автоконцернів рекомендують бренд Мотюль як основний виробник.
  • Виключаються закоксування, утворення відкладень та поява іржі навіть в умовах тривалого простою транспортного засобу. Створюється надійний прошарок захисної плівки, що дозволяє гарантувати протекцію.

Придбати масло Motul без переплати пропонує АТЛ

Звернувшись до онлайн магазину АТЛ Україна, власник легкової або вантажної машини, а також мотоциклів та інших видів техніки, може придбати масло Motul за доступний бюджет.

Рекомендується залишити заявку на сайті. Також є консультація з питань підбору на безкоштовній основі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень