Третина дітей у Рівному вже щеплена від поліомієліту

Такий відсоток медики пояснюють низькою поінформованістю бітьків

5676 дітей уже вакцинували від поліомієліту у Рівному. Втім, це лише третина від планового показника (31,2% з 17 000 дітей) щодо позапланової вакцинації від поліомієліту у нашому місті. Нагадаємо, нині триває перший етап імунізації дітей від 2 місяців до 5 років 11 місяців і 29 днів, який завершиться 8 листопада. За словами лікаря міської дитячої лікарні Юрія Денисенка, поки не надто високий відсоток щеплення пов’язують із низькою поінформованістю батьків, а не їх відмовами він щеплення, говорить Юрій Денисенко:

Другий етап вакцинації від поліомієліту для дітей цієї ж вікової групи пройде у грудні, а третій, до якого долучатимуть уже і школярів до 9 років, запланований на початок 2016 року. За словами медиків, які підтверджують, і батьки малечі, яку уже щепили від недугу, оральна вакцина має термін придатності до 2017 року і термоіндикатори на ємності підтверджують її придатність.

На цей час наше місто має необхідну кількість вакцин від поліомієліту на перший етап щеплення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень