Третяк рекомендує «Московському патріархату» не проводити ходу у Рівному

Карантин

У вівторок у Рівному відбулося засідання комісії ТЕБ і НС, яка наполегливо рекомендувала відмовитися містянам від масових заходів.

Як розповів міський голова Рівного Олександр Третяк в ефірі Радіо Трек, рекомендація стосується насамперед масових заходів на вулицях. Таких звернень до міської влади було кілька, говорить очільник Рівного:

Відмова від масових заходів. Про які заходи йдеться.

У нас було кілька звернень. До прикладу, на одну тисячу людей на проспекті Миру.

Також була інформація, що відбудеться хресна хода щодо дня Торжества православ`я, який організовує УПЦ МП. Це все велелюдні заходи, тож є рекомендація щодо утримання від проведення цих заходів. Також просимо утримуватися від проведення заходів у приміщеннях. Де юре ми знаходимося у жовтій зоні, де факто ми близькі до переходу в червону зону.

Міський голова Олександр Третяк

Зауважимо, що день Торжества православ`я віряни УПЦ відзначають у першу неділю Великого посту, тобто 21 березня. Очільник церкви митрополит Онуфрій благословив єпархії на проведення хресних ходів. Однак Вінницька єпархія УПЦ МП уже заявила, що у зв`язку з карантином переносить ходу на травень.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень