Тренер з Рівненщини встановив рекорд (ФОТО)

Відомий серед футболістів тренер Олег Шандрук – рекордсмен. 

Перемога у Суперкубку Рівненської області сезону 2019 року для керманича ФК «Малинськ» Олега Шандрука стала четвертою подібною за останні п’ять років.

Перед цим тричі, у 2015-2017 роках, під його керівництвом оржівський ОДЕК беззмінно перемагав у суперфіналах (двічі – сарненський «Маяк» і один раз по пенальті – ФК «Малинськ»). 

Вигравши у сезоні 2019 року з малинським клубом почесний трофей, Олег Шандрук став першим в історії рівненського футболу коучем, який зробив це з двома командами.

Нинішньому тренеру ФК «Малинськ» також належить рекорд за кількістю здобутих трофеїв – чотири – та за ефективністю – 100% (чотири матчі, чотири перемоги). 

А загалом, за Суперкубок Рівненщини боролися вісім тренерів і жодному з них, крім Олега Шандрука, не вдалося продемонструвати подібний результат. Так, Анатолію Лєсніку разом із сарненським «Маяком» виявилися потрібними цілих п’ять спроб, аби двічі завоювати Суперкубок. Григорій Шаламай та Володимир Поліщук вигравали з ОДЕКом по одному суперфіналу з двох, такий же результат продемонстрував Сергій Дьомушкін із «Славією».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень