«Тренер із бойових мистецтв у хлопця жорстокості не помічав», - побиття 7-класниці в Рівному (ФОТО)

Директорка школи розповіла деталі

Директорка рівненської ЗОШ №1 Людмила Грекул розповіла деталі інциденту, що стався між 7-класниками у школі минулого понеділка, 13 грудня.

Нагадаємо, як повідомляв сайт Радіо ТРЕК, 13-річний школяр жорстоко побив дівчину. Дитину довелося госпіталізувати.

Що відомо адміністрації закладу про цю подію

— Це було в понеділок після уроків. Діти виходили з роздягальні. Дівчинку випадково штовхнули на хлопчика, і він відреагував дуже неадекватно, бо вдарив дівчинку по обличчю, - розповідає Людмила Грекул.

— Класні керівники повідомили батьків обох сторін про цю ситуацію. Хочу зазначити, що мама хлопчика перебуває зараз за кордоном і вона нам одразу пообіцяла приїхати для того, щоб і відшкодувати збитки дівчинці, і для того, щоб розібратися з цією ситуацією.

Вона дійсно дуже про це шкодує.

Знаю точно, що вона спілкувалася з мамою дівчинки. Крім того, вона пообіцяла і мені особисто… Сьогодні десь має прибути в Україну і відразу передзвонити, щоб прийти в школу.

Ми, своєю чергою, наступного дня опитали дітей, обговорили всі моменти. Класні керівники повезли дівчинку до лікарні, бо у мами були проблеми зі здоров’ям, вона не могла сама поїхати до лікарні.

Що каже тренер хлопця

— У мене особисто відбулася розмова з тренером хлопчика (ми повідомляли, що школяр відвідує секцію з боротьби, - ред.). І ми говорили про неприпустимість такої поведінки, такої агресії, ще й саме від спортсмена, - продовжує директорка школи.

Коли я розмовляла з тренером спортивної школи, то він мене запевнив в тому, що ніколи агресії з боку хлопчика він не помічав і не бачив.

Чи були між дітьми конфлікти раніше

— У них ніколи ніяких сутичок не було. Ми розпитували дітей. Тому я думаю, що це було спровоковано випадковістю, але на жаль, ця поведінка, якою відреагував хлопець, є неприпустимою.

У школі встановлять відеокамери

— Я, як новий директор (працюю тільки 3 місяці), бачу один вихід із ситуації. Розглядаю можливість обладнання школи відеоспостереженням. У нас є 4 відеокамери. Але саме це місце – біля гардероба – це зараз для мене є пріоритетним завданням, щоб у майбутньому убезпечити дітей від таких конфліктів чи від такої агресивної поведінки.

Ми насправді хочемо почути всі сторони, побачити маму одну і другу. Я чекаю маму хлопчика, щоб ми проговорили цю ситуацію. І далі будемо приймати якесь рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень