У Рівному — міжнародна фотохудожня виставка (ФОТО)

Вхід вільний

У Рівному відбулося відкриття міжнародної фотохудожньої виставки робіт “Рідне Рівне”, що присвячена висвітленню історії та принад міста.

У галереї представлені роботи двадцяти фотографів і художників з Києва, Тульчина, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Луцьку тощо. Були учасники з Литви та Конго. Працювали вони над своїми роботами впродовж двох тижнів.

Співорганізатор заходу, голова Рівненської обласної організації Національної спілки художників України Петро Подолець розповів, що у Рівному таку масштабну мистецьку подію як пленер “Рідне Рівне” було проведено вперше.

Живописці та фотохудожники, котрі приїхали із різних міст України та інших країн, створили неймовірні композиції. Митці у своїх творах показали глядачу кардинально нові, цікаві сюжети та мотиви.

Меценат заходу, рівненський підприємець Олексій Муляренко зазначив:

Головна ідея виставки - зафіксувати місто очима митців з різних куточків України та навіть тих, хто мешкає за кордоном. Це є мистецькою сторінкою історії Рівного, якою ми ділимося з містянами. Передамо такий каталог у кожну школу та бібліотеку нашого міста.

Додамо, що діятиме фотохудожня виставка упродовж тижня в галереї Рівненської обласної організації Національної спілки художників України, що розташована на вулиці 16 липня, 2-А. Вхід вільний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень