«Треба полегшити, а не ускладнювати роботу малому бізнесу!», - Кульчинська про ФОПи

Та колізію довкола резонансних законопроектів

Чи мають ФОПи використовувати касові апарати?

І, якщо мають, то які – чи всі само зайняті люди?

Дехто вважає, що з прийняттям законопроектів  1053-1 та 1073, які ще називають «законом про касові апарати», показники втрат підприємців-спрощенців, що працюють на 2 та 3 групах, становитимуть 22,35 млрд. грн.

Правда це чи ні, але питання гостре.

Переговорна група з боку фізичних осіб–підприємців (вже сформована й така) виступає категорично проти підписання президентом Володимиром Зеленським законопроектів 1053-1 і 1073, і наполягає на накладанні вето.

Зокрема, голова Асоціації приватних роботодавців Харкова Олександр Чумак на своїй сторінці в Facebook повідомляє, що підприємці готові спілкуватися з президентом і тільки по двох питаннях

1. Спочатку вето.

2. Створення координаційної ради, яка напрацює зміни до законопроектів. Інших повноважень у переговорної групи немає.

Олександр Чумак

Галина Кульчинська – лідер рівненської міської організації «Батьківщина», на наше запитання чи підтримує ця політ сила вимоги переговоників, заявила:

- ВО «Батьківщина» виступає категорично проти законопроектів  1053-1 і 1073. Юлія Тимошенко з цього приводу робила неодноразові заяви, я можу їх тільки підтримати.

Безперечно, є ті, хто має користуватися касовими апаратами, але різати під корінь малий бізнес і тим паче фізичних осіб підприємців не можна. Особливо в період економічної стагнації.

Фактично, зараз треба навпаки зменшувати податковий тиск і зарегламентованість.

Тільки такий шлях, який розробила «Батьківщина» у «Новому курсі України», призведе до економічного зростання. Всі інші ведуть до занепаду…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень