Трасу Київ-Чоп біля Рівного можуть перекрити через… котлети

Вантажівка з якими опинились у кюветі

На міжнародній трасі Київ-Чоп неподалік села Колоденка збираються витягувати вантажівку, яка ще вчора, 21 лютого, близько п'ятої вечора злетіла з дороги.

Як повідомляє UA: Рівне, у салоні був водій та його напарник, на обох, як самі розповіли - ані подряпини. Вони присутні на місці та разом із рятувальниками чекають приїзду спецтехніки, яка має діставати фуру з кювету.

Заступник керівника Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок у телефонній розмові повідомив журналісту «Радіо Трек», що ситуація дуже складна:

Там керує процесом ДСНС, у нас немає такої важко габаритної техніки. Але все ускладнюється тим, що потужні  крани там не стануть. Там низько розташована лінія освітлення, з високою напругою.

 

Зараз там пробують підняти ту вантажівку. На скільки я знаю то з водієм все нормально. Не знаю правда чи він був сам, чи з напарником. Думаю водій не врахував дорожню обстановку.

 

Уявіть, що за добу по цій ділянці дороги проїхали 15-18 тисяч автомобілів, з’їхав у кювет тільки цей водій. На мою думку водій їхав дуже швидко, але я не фіксував що там у нього на спідометрі. Може зараз там видно все, нехай експерти з’ясовують.

 

Скажу лише, що та ділянка дороги була оброблена спеціальною піщано-соляною сумішшю. Сам вчора їздив дуже обережно.

За деякими даними для того, щоб витягти вантажівку поліції доведеться перекривати частину міжнародної траси.

Водій розповів журналістам UA: Рівне,

що віз до Рівного морожені котлети, загалом вага близько 8 тонн.

За 29 років стажу це його перша ДТП, він заявляє, що на швидкості у 40 км не зміг впоратися із керуванням через слизьку дорогу.

Нагадаємо, відео із місця цієї ДТП вчора в редакцію «Радіо Трек» надіслали очевидці. Сьогодні, 22 лютого, відео теж знімали люди, які проїжджали повз вантажівки. Відео зняте вже вдень виклали у спільноті «Я паркуюсь як мудак».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень