Траса Київ-Чоп вже потребує вдосконалення щонайменше на 325 мільйонів

На міжнародній трасі, яку реконструювали до Євро-2012, пошкоджені шумові екрани та дорожнє огородження

До прикладу, аби унеможливити раптового потрапляння на швидкісну трасу диких тварин або свійських у сільській місцевості, потрібно встановити спеціальне огородження та 30 додаткових надземних чи підземних переходів.  На це потрібно 300 мільйонів гривень, - підрахували в обласній Службі автомобільних доріг. Ще 25 мільйонів потрібно для того, аби привести в належний стан шумові екрани, які були обладнані з певними прорахунками, через що значна частина з них вже пошкоджена чи зруйнована. Значною проблемою є також биття дороговартісного дорожнього огородження внаслідок ДТП. Найбільше пошкодження зафіксовано поблизу села Верба, неподалік від Птичі. Там іноземці розтрощили огородження на 125 тисяч гривень.

До слова, по міжнародній трасі Київ-Чоп за добу проїжджає близько 25 тисяч автомобілів, з них 3-5 тисяч – великовагові, які найбільше руйнують дорожнє покриття, особливо у спеку. Нагадаємо, на Рівненщині обмежено рух великовагового транспорту і обладнано ще один пункт первірки маси вантажівок.

Між тим, із 400 мільйонів, необхідних на реконструкцію доріг Рівненщини, наша область цього року отримала всього 128 мільйонів. З них лише трохи більше 50 мільйонів піде саме на ремонт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень