Трагедія на полюванні на Рівненщині. Чоловіка рятують медики  

А правоохоронці з’ясовують деталі інциденту

Фото ілюстративне. Джерело - УНН.
Фото ілюстративне. Джерело - УНН.

На Рівненщині трапився нещасний випадок на полюванні. Як повідомили Суспільному у Нацполіції, мисливець потрапив до лікарні з пораненням ока. Наразі слідчі встановлюють, як це сталось та чий був постріл. У цьому сезоні це другий випадок, коли на полюванні влучають у людей. Інцидент трапився увечері в неділю, 5 грудня, у місті Острог.

 - На полюванні було кілька осіб, усі вони встановлені.

 

Наразі поліцейські ще встановлюють, як так сталось, що частинка дробу потрапила в око чоловікові, – розповіла Суспільному речниця поліції Марія Юстицька.

Травмованого 38-річного чоловіка доправили в обласну клінічну лікарню. Медичний директор закладу Юрій Ординський розповів, що пацієнта до них доправили із проникаючим пораненням ока.

 - Ми позашивали очні оболонки, зараз стан його стабільний. Але куля застрягла в самій порожнині ока, де очний канал і для того, щоб її забрати, є ризик того, що доведеться видаляти око.

 

Зараз дообстежуємо його, щоб мати чітку картинку, будемо зв’язуватися з провідними центрами й будемо приймати рішення, – прокоментував Юрій Ординський.

За фактом поранення чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею “необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”.

Санкція статті передбачає громадські або виправні роботи, або ж обмеження волі на термін до двох років.

Нагадаємо, у ніч проти 15 листопада на Рівненщині чоловік застрелив знайомого, бо сплутав його із косулею. Мисливець сам викликав правоохоронців, ті з'ясували, що дозволу на полювання чоловік не мав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень