ТОП-5 музеїв, які можна відвідати онлайн

Пропонуємо контакти музеїв, які точно не зачинять на карантин

Будинок-музей Фріди Кало, Мексика

Фріда Кало – це мексиканська художниця, найбільш відома автопортретами. Стиль мисткині іноді характеризують як наївне мистецтво або фолк-арт. Музей Фріди Кало розташований неподалік Мехіко у так званому “Блакитному будинку”, в якому вона прожила все життя.

У цьому віртуальному музеї ви побачите картини художниці, її світлини та особисті речі. В одній з кімнат є урна у формі жаби – в ній міститься прах мисткині. На ліжку Фріди досі лежить її посмертна маска. 

Відвідати музей можна за цим посиланням

Музей Ван Гога, Нідерланди

Цей музей зовсім нещодавно відкрив свої двері для онлайн-відвідувачів. Тут на вас чекає найбільша колекція творів Вінсента Ван Гога.  У кількох залах зберігається 200 картин, 500 малюнків та кілька сотень листів голландського постімпресіоніста. 

Натискайте сюди, щоб потрапити у музей Ван Гога.

Віртуальний музей Галілео, Італія

Цей музей буде до вподоби тим, хто цікавиться науковими винаходами. Він розташований у центрі Флоренції у старовинному палаці. Тут ви знайдете безліч приладів, сконструйованих Галілео та іншими італійськими винахідниками. Компаси, ваги, телескопи, барометри та ще багато іншого – все це є тут і навіть упорядковане за алфавітним списком.

За цим посиланням ви можете здійснити віртуальну подорож по кімнатах, переглянути біографії вчених або подивитися пізнавальні ролики про унікальні винаходи.

Національний природничий музей, США

Якщо хочете зазирнути в давнину —  Вашингтонський природничий музей пропонує віртуальні екскурсії своїми залами. Відвідувачі з усього світу можуть безкоштовно побачити печерні малюнки перших людей та скелети динозаврів.

Є й інші експозиції, як от мультимедійна виставка рослин і тварин Австралії, колекція музичних інструментів Африки або павільйон з метеликами. Музей “оцифрував” як свої минулі експозиції, так і ті, що виставляються зараз.

Побачити все це ви зможете, натиснувши тут.

Версальський палац, Франція

Прогуляйтесь серцем резиденції королів — Дзеркальною галереєю, надихніться живописом та насолодіться бароковою помпезністю. Холодний мармур, сяюче золото і м’який велюр не залишать вас байдужими. Доторкніться до історії.

Щоб побачити всю велич Версальського палацу, натискайте сюди.

Джерело: Вільне радіо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень