ТОП-5 блютуз-навушників для купівлі у 2021 році

Ви плануєте купити блютуз-навушники, але не знаєте, які вибрати? Щоб довго не вивчати характеристики сучасних гарнітур, інтернет-магазин stylus.ua пропонує добірку п'яти найкращих моделей, актуальних для купівлі у 2021 році. Переглянути весь асортимент та купити блютуз-навушники можна, перейшовши за посиланням stylus.ua/naushniki-i-garnitury/tip-podklyucheniya:bluetooth/

RHA TrueConnect

TWS-навушники вражають потужним і чистим звучанням завдяки об'ємному стереозвуку, який оцінять ваші вуха. Усередині пристрою 6-міліметрові динаміки, а діапазон відтворення складає 20-2000 Гц. RHA TrueConnect підтримують швидку зарядку: за 15 хвилин вони заряджаються на 50%, а на 100% за 1 годину і 40 хвилин. Зручне сенсорне керування дотиком до чашечки навушника гарантує комфорт регулювання гучності і перемикання треків.

Huawei FreeBuds Pro

Вакуумні навушники від Huawei підтримують реверсивну бездротову зарядку (їх можна заряджати від смартфона і інших Qi-пристроїв). Huawei FreeBuds Pro відрізняються системою гібридного шумозаглушення, дозволяючи фокусуватися на музиці, а не на навколишньому шумі. За якісне звучання відповідають 11-міліметрові драйвери, а для точного налаштування звуку передбачений адаптивний еквалайзер.

JBL T225TWS

TWS-навушники з технологією Pure Bass вражають неймовірними басами, і це не дивно, адже акустику JBL вже десятки років використовують на фестивалях і концертах по всьому світу. JBL T225TWS моментально підключаються до смартфона, а технологія True Connect дозволяє використовувати обидва навушники разом або кожен окремо. Час автономної роботи (з періодичною підзарядкою від кейса) становить до 25 годин.

Sony WF-1000XM3

Внутрішньоканальні навушники відрізняються закритим акустичним оформленням, завдяки чому не пропускають зовнішній шум. Насолоджуйтесь якісним звучанням улюблених пісень або комфортним спілкуванням по телефону. Частотний діапазон становить 20-20 000 Гц. Завдяки 3-осьовій конструкції навушники комфортно розташовуються у вушній раковині. У комплекті передбачено шість пар амбушур: по три з силікону і три з м'якого матеріалу.

AirPods Pro

Найпопулярніша гарнітура Apple минулого року залишається актуальною для купівлі і у 2021. Вона відрізняється від попередників адаптивним еквалайзером, активним шумозаглушенням і прозорим режимом (коли все чутно навколо). AirPods Pro вражають 20-герцовими басами, кристально чистим звуком і комфортною посадкою. До того ж на цей раз виробники передбачили захист від вологи.

Хочете купити блютуз навушники за вигідною ціною? Замовляйте вподобану модель на stylus.ua.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень