«Працюємо на розвиток міста»: компанія «Стоград» піклується про комфорт мешканців Рівного та його інфраструктуру (ФОТО/ВІДЕО)

Про стандарти «здорової» конкуренції, європейське житло та нові комерційні площі у Рівному говоримо до Дня міста

Директор з розвитку компанії «Стоград» Мирослав Черній

«Стоград» — надійний забудовник, який відзначається високою якістю будівництва.

Розумна логістика, новітні технології у поєднанні з досвідом західних партнерів та вигідні цінова політика – те, чим керується група компаній «Стоград» при будівництві житла та комерційних площ. У різних куточках Рівного активно працюють будівельники компанії. За 11 років її роботи в експлуатацію здали понад 30 будівель житлової та комерційної нерухомості. А це житло для понад 2 тисяч сімей, та понад тисяча робочих місць.

Компанія зараз зводить великих 4 житлових комплекси та 3 комерційні. Наймасштабніший проєкт лише розпочинають – це будівництво «CENTRAL City apartments» на території центрального ринку на вулиці Замковій. А один із найкрасивіших житлових комплексів «Bridge Tower», що над Устею, планують «здати» вже восени 2020 року, розповів директор з розвитку компанії «Стоград» Мирослав Черній.

 - Чи повпливав карантин на діяльність компанії, а саме на будівництво та дотримання термінів здачі об’єктів у експлуатацію?

 - Карантин трішки повпливав на терміни здачі наших об’єктів в експлуатацію. Хоч ми завжди передбачаємо кілька місяців запасу, адже не знаємо, якою буде погода, особливо зимою, але затримок на карантині ніхто передбачити не міг. Тому цього року терміни здачі об’єктів трішки зсунулися, не критично, звичайно, але місяць, два затримки буде, не більше.

 - Що зараз відбувається на ринку нерухомості? Чи зменшилася кількість охочих придбати житло чи площі під комерцію?

 - Попит звичайно трішки впав на початку карантину, я думаю як і у більшості сфер бізнесу, але вже за останні 2 місяці ми спостерігаємо навпаки приріст, в серпні місяці ми вже повернулись до «до карантинних» показників по продажах. До слова, зріс запит саме на комерційні приміщення. Думаю багато хто зрозумів, що після «кризи» розпочнеться піднесення і зараз якраз час вкладати у власну справу. До речі, під комерцію «Стоград» зводить цілий торговельно-офісний центр на вулиці Київській.

 - Візитівкою «Стограду» є житловий комплекс «BridgeTower». На якому етапі зараз його будівництво?

 - «Bridge Tower» на етапі завершення, через декілька тижнів будемо здавати його в експлуатацію. Усі внутрішні та зовнішні роботи вже завершені, зараз вже добудували консьєрж-хол, робимо там ремонт і активно працюємо над облаштуванням прибудинкової території.

ЖК «Bridge Tower» на етапі завершення

Словом, завершуємо роботи. Тому, ми цілком вкладаємось у заплановані терміни.

 - Скільки проєктів нині реалізує «Стоград»?

 - Загалом, наразі це сім проєктів. Триває будівництво ЖК «Сімейний» по вулиці Квашенка, 2. У цей проєкт ми заклали унікальні планування квартири для сімей. Там є квартири «однодвушки», де є дві повноцінні кімнати, коридор, санвузол та кухня, і все це вміщається на площі до 45 квадратних метрів. Відповідно, повноцінне європейське житло молода сім'я може купити не за 30 тисяч доларів, а за близько 20 тисяч. Це ідеальний варіант.

[media=195437]

Водночас завершується будівництво таких житлових комплексів як вищезгаданий «BridgeTower» по вулиці Драгоманова, 27 та «BridgeTown» на Степана Бандери, 1Д.

Добудовуємо коробку та розпочинаємо внутрішні роботи у житловому комплексі «Корольова» по вулиці Корольова, 23. Це будинок стандартного сегмента одно, двокімнатні та декілька трикімнатних квартир у дев’ятиповерхівці.

[media=195438]

Також ми будуємо комерційні приміщення на вулицях Макарова, Грушевського та мега крутий бізнес-центр на вулиці Київській між «Ареною» та «Торнадо».

Офісний центр на вулиці Київській

Зовсім скоро рівняни побачать обриси житлового комплексу «Central City apartments» (на фото нижче).

На території речового ринку на вулиці Замковій вже розпочали зведення першої черги комплексу «Central City apartments».

Ринок поділили на 3 зони, за приблизно 5 років зводитимемо 5 будинків. Там буде велика підземна паркова, зона променадної торгівлі, ну і відповідно головне це — житло.

До слова, ще декілька квартир залишилось у вже готових наших будинках «Prestige apartments» - це той, що за «Лебединкою» та в «Hill house», що біля «Текстильника». Тому якщо в когось є бажання купити тут квартири, то ласкаво просимо, вони ще є.

 - Чому краще купувати житло чи комерційні площі  у «Стограді»?

 - Цінова політика – від доступного до преміум сегмента. Точки на карті – житло будуємо у різних районах міста. При будівництві дотримуємось усіх сучасних стандартів якості.

Комерційні площі теж знаходиться у різних районах міста. Є споруди, які виключно під комерцію продаються. Є площі у житлових комплексах, що теж зручно. Відповідно і площі є від 30м2 до декількох тисяч.

 - У зв’язку з останніми подіями в Україні та світі, зокрема пандемію, чи плануєте підіймати ціни на житло у своїх новобудовах?

 - Ми дивимось на ситуацію по ринку в цілому. Звичайно, у порівнянні з минулими роками суттєво виросла собівартість будівництва, через здорожчання будматеріалів та зростання заробітних плат, але ми розуміємо, що є ще такий фактор, як купівельна спроможність людей.

У Рівному фактично є свій ринок нерухомості, на який ми теж орієнтуємось. Тому в цілому стараємось тримати ціни доступними для людей.

 - Які на Вашу думку головні тенденції на ринку нерухомості будуть спостерігатися найближчим часом?

 - Ринок йде до того, щоб будувати більш європейські, цікаві проєкти з невеликими площами квартир. Люди все менше часу проводять вдома і великі площі стають просто не актуальними в наш час.

Важливим фактором також є те, що ціна прив’язана до квадратних метрів. Очевидно чим менше квадратних метрів, тим дешевша виходить нерухомість.

Тим більше зараз архітектура дозволяє робити не великі гарні та комфортні квартири європейського зразка де є повноцінна зона кухні, вітальні та окремої кімнати.

 - Компанія «Стоград» розвиваєтеся і виходить на новий рівень будівництва. Чого чекаєте від міста?

 - Ми б хотіли, щоб не тільки на території нових наших і не тільки, комплексів була Європа, а й за їхніми межами. У самому місті. Ми дуже хочемо, щоб Рівне розвивалося разом із бізнесом який вже працює на його розвиток особливо будуючи класні комерційні площі, які автоматично заводять у місто якийсь бренд, а це податки, робочі місця і комфорт рівнян.

Ну і відповідно у житлових комплексах те саме. Хочеться, щоб жителі нашого міста відчували себе комфортно не тільки на території новобудов, а і загалом у всьому місті. Бачили розвиток, оновлення, якісні дороги, тротуари, освітлення та зони відпочинку. Одним словом мали у місті якісну, європейську інфраструктуру.

Мирослав Черній

- Що побажаєте рівнянам у День народження міста?

 - З нагоди Дня міста бажаю рівнянам здоров’я, зараз це дуже важливо, не падати духом, розвиватись самим, брати участь, хто яку може звісно, але у розвитку саме нашого, рідного Рівного. Адже ми тут живемо, тут живуть наші діти, батьки, родичі та друзі. Тому давайте разом працювати над тим, щоб всім нам з кожним днем жилось комфортніше та краще. З Днем міста, друзі! – Мирослав Черній, директор з розвитку ГК «Стоград».

Генеральний директор компанії «Стоград» Олександр Іванов

Рівнян з Днем міста також вітає генеральний директор компанії «Стоград» Олександр Іванов:

 - Я хочу бачити у нашому місті розвиток. Я планую тут жити й не хочу покидати це місто, тут живуть мої діти і я також хочу, щоб у них не виникало бажання покинути його. Ми будуємо сучасні будівлі, як житлові, так і комерційні. Ми даємо можливість людям обрати де вони хочуть жити, в меншому чи більшому будинку, в центрі чи в спальному районі. Так само ми будуємо площі для бізнесу, ми хочемо, щоб він розвивався, підіймав конкурентну планку у своєму колі, давав робочі місця... Одним словом я за розвиток, а не за застій. Ми будемо робити все можливе зі свого боку, аби наше Рівне розвивалося. З нагоди Дня міста вітаю всіх рівнян та гостей міста, бажаю жити в мирі та достатку, та не стояти на місці, а завжди йти вперед!

* На правах реклами 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень