ТОП-100 найпопулярніших вишів, які обирають абітурієнти

Усі навчальні заклади — українські

Понад 1,5 млн заяв від вступників надійшло протягом цієї вступної кампанії до закладів вищої та фахової передвищої освіти України.

При цьому 970 тис. заяв подали абітурієнти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра медичного, фармацевтичного чи ветеринарного спрямування за всіма формами навчання.

Такі дані отримала Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів.

Як і торік, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та Львівський національний університет ім. Івана Франка. Третю сходинку посідає Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського.

Ось повний перелік сотні топових навчальних закладів України за кількістю заяв від абітурієнтів:

[media=195225][media=195228][media=195224][media=195227][media=195229][media=195226][media=195230]

У таблиці враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання станом на 26 серпня 2020 року.

Додамо, що прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання вже завершився.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень