Як абітурієнтам Рівненщини дізнатися адреси пунктів проведення ЗНО

За два тижні в Україні стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Адреси пунктів проведення тестування вже можна дізнатися на особистій інформаційній сторінці учасника ЗНО, повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк:

Для кожного учасника ЗНО відкрита інформаційна сторінка. Зайти на неї можна за номером сертифіката та пін-кодом. На інформаційній сторінці є запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування.

Вона наголосила, що сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з відповідним номером, фото, голограмою та переліком предметів на сьогодні повинні бути у кожного зареєстрованого учасника.

До слова, абітурієнтам, які реєструвалися самостійно та вчасно не забрали свій сертифікат із пошти, центр оцінювання якості освіти готовий надіслати нього повторно. Однак вже коштом отримувача.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень