ТОП популярних продуктів, які шкодять здоров'ю пенсіонерів 

Раціон з віком починає відігравати значущу роль у підтримці здоров'я 

Чимало продуктів здатні підтримувати нормальну роботу серцево-судинної системи. Водночас інші - буквально нищать її. І серед таких, найбільш шкідливих для пенсіонерів та літніх людей лікарі виокремили три. 

Чипси 

Чисельні експерименти довели - зловживати чипсами не можна. За результатами дослідження доктора Елізабет Клодас споживання близько 28 грамів чипсів щодня протягом року призводить до того, що ви фактично з'їдаєте склянку солі. Це неминуче призводить до зайвої ваги, щонайменше приріст за рік складе 6,8 кг.  Високий вміст солі в чипсах може призвести до гіпертонії, що є значним фактором ризику серцевих захворювань.

Перероблене м'ясо 

Оброблене м’ясо, таке як салямі, ковбаси, сосиски  містить багато калорій і трансжирів, які згубно впливають на здоров’я серця. Оброблене м’ясо часто пов’язують з підвищенням рівня холестерину та ризиком серцево-судинних захворювань. Також слід уникати закусок, що містять перероблене м’ясо, таких як піца або рулети з ковбасою.

Газованка

Газовані напої, такі як содова та енергетичні напої, містять багато цукру, кофеїну та порожніх калорій. Ці напої можуть призвести до розвитку діабету та метаболічних захворювань, які тісно пов’язані з серцево-судинними проблемами. Поєднання цукру та кофеїну в цих напоях може викликати прискорене серцебиття або аритмію, створюючи додаткові ризики для здоров’я серця.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: Gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень