ТОП-6 речей, які категорично не можна передарювати

Аби не нашкодити нікому

Робити подарунки і приймати їх люблять усі. Але іноді подарунок може принести нещастя. Тому варто знати перелік речей, які не можна дарувати або не приймати їх у дар.

Перелік заборонених предметів:

Дзеркало

Прикмети обіцяють дарувальнику втрату краси після цього.

Взуття

На підошвах знаходиться понад 80 енергетичних точок. Це означає, що взуття схильне передавати енергетику власника.

Головні убори, гребінці

Волосся людини згідно з прикметами вважається містичним оберегом, який дала сама природа. Дарування предметів, призначених для догляду за ними або, які знаходяться в постійному контакті з шевелюрою, — крок до гніву вищих сил.

Власні прикраси, особливо персні

Ювелірні вироби вважалися оберегами, ритуальними символами. Їх можна було тільки переплавити, але ніяк не дарувати. Єдиний виняток — передача кільця або намиста прямому спадкоємцю.

Постільна білизна, подушки, ковдри

Ці речі несуть енергію і людини, і будинку. Подарувати їх комусь — значить зрадити свій будинок, віддати його затишок і захист сторонньому. Натільну білизну не віддають через близький контакт з тілом, адже вона також просочується енергетикою.

Перелік речей, які передарювати можна:

  • дитячі іграшки
  • верхній одяг,
  • техніку і старі меблі.

Як правильно віддавати або викидати непотрібні речі

Віддаючи речі, дозволені до передачі, потрібно очистити їх від своєї енергії. Для цього при пранні в воду додають сіль — вона вважається потужною магічною субстанцією, яка змиває енергетичні відбитки попереднього власника.

Позбавлятися від непотрібних речей треба хоча б раз на рік, щоб не захаращувати свою квартиру. «На викид» призначений одяг і предмети побуту, якими не користувалися понад рік.

 

Не можна дозволяти собі хоч краплю жалості, адже якщо їх не використовували тривалий час, шансу на їх потребу надалі вже немає.

Такі предмети — непотрібний енергетичний баласт. З огляду на маленьку площу сучасних квартир, це ще й паразит життєвого простору, якому знайдеться краще застосування.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень