ТОП-5 надзвичайних новин Рівненщини та України. 10 листопада (ВІДЕО)

Фатальні розваги у Дубні, втрата молодої сержантки та п'яний вбивця за кермом.

Подробиці дивіться у випуску проєкту «Про надзвичайне»

Підліткові розваги мало не стали фатальними.

У Дубні 12-річного хлопця вразило струмом. Удар був такої сили, що на ньому миттєво спалахнув одяг. Дитина впала між вагонами вантажного потяга.

 В цей час його однокласник намагався загасити вогонь, внаслідок чого отримав опіки долонь та обличчя.  А ось товаришу, якого він рятував, пощастило менше.

У хлопця 90% опіків, за його життя борються медики. Відомо, що один із підлітків проживає неподалік залізничного вокзалу і періодично там гуляє із друзями. Поліцейським пояснив, що заліз туди заради цікавості.

У Березному через п'яного лікаря загинув молодий чоловік.

Смертельна аварія сталася вчора ввечері. За інформацією правоохоронців кросовер на швидкості влетів у зад ВАЗівки. Ту від удару відкинуло на узбіччя та перекинуло на дах. Шансів вижити у водія не було.

Сам винуватець аварії з численними травмами у реанімації.  За словами очевидців після ДТП п'яний медик кричав, що хотів вбитися. На слова свідків, що він сам вбив людину, чоловік сказав «то й що».

Інформацію про те, що водій був нетверезий, підтвердили й у поліції. Наразі слідчі з'ясовують усі обставини трагедії.

У Рівному замінували міський суд.

Таке повідомлення сьогодні надійшло до правоохоронців. На місце прибули усі спецслужби. Майже півсотні людей евакуювали, вулицю перекрили, втім так нічого і не знайшли. Тепер псевдомінера шукають. Йому загрожує від двох до шести років за ґратами.

На Донбасі російські найманці вбили молоду сержантку Тетяну Алхімову.

Дівчині було всього 24 роки. Кульове поранення вона отримала під час виконання бойового завдання у суботу. Для Тані це була вже друга ротація на фронті. Попри свій юний вік, вона булла командирко. відділення безпілотних авіаційних комплексів.  Поховали сержантку сьогодні на рідній Херсонщині.

У Чехії охоронець нічного клубу вбив українця.

Трагедія сталася у Празі. Відомо, що 42-річний заробітчанин разом зі знайомими вирішили прогулятися вечірнім містом.

Компанія зайшла до нічного клубу у самісінькому центрі Праги й, зрозумівши, що ціни для них занадто високі, вирішила покинути заклад. Дорогою до виходу до них причепився охоронець, він штовхав їх у спину і кричав образливі речі, розповідає дружина загиблого.

Уже на вулиці сек'юріті вдарив чоловіка у голову, той впав і втратив свідомість. В реанімації, так і не приходячи до тями, мешканець Львівщини пробув цілий місяць, після чого помер. За цим фактом чеська поліція відкрила кримінальне провадження, однак охоронця досі не затримали. Тіло загиблого дружина забирає власним коштом - у консульстві в допомозі їй відмовили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень