ТОП-4 заборони: що категорично НЕ можна робити жінкам, які дізналися про зраду чоловіка

Перелік

Звинувачувати себе

Перше, що обов'язково має усвідомити жінка – у зраді чоловіка її провини немає. Відповідальність за такий вчинок лежить лише на чоловікові. Саме він зробив свій вибір, коли пішов до іншої жінки.

Причинами зради можуть стати: постійні конфлікти, недовіра, нерозуміння один одного, незадоволеність інтимним життям. Але все це чоловіка не виправдовує, тому що зрада ніколи не була і не буде виходом із ситуації.

Питати поради у подруг 

Просити поради у такій ситуації не варто. У кожної людини свій погляд на багато речей і те, що підходить вашій подрузі, вам може не підійти. Тим більше, що вам потрібен час, щоб зрозуміти, чого ви хочете далі.

Прощати, якщо чоловік не кається

Вам потрібно розібратися у позиції вашого партнера. Чи розуміє він підлість свого вчинку, чи кається, чи готовий змінитися заради щасливого життя з вами, чи хоче він зберегти ваші стосунки.

Якщо чоловік не повною мірою відчуває свою провину та відповідальність, то шанси повернутися до вашого нормального життя та довіри дуже малі. Навіть довгі розмови та консультації у психолога можуть не допомогти, якщо чоловік не кається у скоєному.

Рубати з плеча

Не ухвалюйте рішення на емоціях. Візьміть паузу, аби розібратися у ситуації та вирішити, як діяти далі: дати ще один шанс чоловікові, який зробив помилку, або поставити крапку у нещасливих стосунках. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень