Том Круз закрутив роман з відомою росіянкою, яка доклала руку до вбивства українців

Вона — донька ексдепутата Держдуми рф

Голлівудський актор Том Круз закрутив роман з 36-річною Ельсіною Хайровою. Пара неодноразово разом з'являлася на публіці, а нещодавно актор зводив дівчину на романтичне побачення.

Як повідомляє The Sun з посиланням на свого інсайдера, Том Круз робив все можливе, щоб домогтися розташування Ельсіни. Минулого тижня він орендував цілий поверх одного з елітних ресторанів, щоб там повечеряти з дівчиною.

Також наголошується, що Круз витратив 500 фунтів (майже 24 тисячі гривень) на вечерю, що складається з лобстерів і суші. 

— Том здавався дуже закоханим і ловив кожне слово, яке говорила Ельсіна.

 

Фізично вони здавалися дуже близькими.

 

До них приєднався його охоронець, який втрутився, коли один із співробітників попросив Круза з ним сфотографуватися, - говорить інсайдер.

Крім того, інсайдер зазначив, що Ельсіна була одягнена в блискучу сукню і чорну шубу. Том був дуже щедрий і залишив чайові в розмірі 100 фунтів стерлінгів, перш ніж вони з Ельсіною вислизнули через бічні двері.

Російська світська левиця, донька колишнього депутата Держдуми рф Ельсіна Хайрова, якій таблоїди приписують роман із 61-річним актором Томом Крузом, причетна до вбивтва українців. Після поширення чуток про «нову пару» знайшлося відео, де терористи дякують росіянці за безпілотники, прилади нічного бачення та бронезахист для армії окупантів.

«Подарунок» Хайрова, яка любить батьківщину з-за кордону, надіслала разом з батьком. Про це у зверненні сказав командир розвідувального батальйону спеціального призначення «Спарта»Артем Жога.

Відео поширила російська псевдо-опозиційна журналістка Ксенія Собчак.

До слова, Хайрова вже була заміжня. Її перший чоловік - російський олігарх Дмитро Цетков. Після розлучення вони довго не могли поділити майно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень