Кінокритики назвали кращі фільми 90-их

Свій рейтинг пропонує The Guardian

Кінокритики з видання The Guardian склали свій список кращих фільмів 90-х. Кожен з п'яти експертів вибрав кращу картину на свій особистий погляд. Вибір критиків виявився вельми неоднозначним, що в черговий раз доводить, що смаки у всіх різні і на кожен фільм знайдеться свій глядач.

Пітер Бредшоу найкращим фільмом десятиліття назвав «Кримінальне чтиво» Квентіна Тарантіно 1994 року. За його словами, саме ця картина є справжнім одкровенням, яке можна порівняти з тим, коли «вперше чуєш Елвіса».

Еллен Джонс кращим фільмом назвала мелодраму «Ромео + Джульєта» з Леонардо Ді Капріо і Клер Дейнс. Ще один кінокритик вибрала картину Пола Томаса Андерсона «Магнолія» 1999 року, в якій знялися Том Круз, Джуліанна Мур і Філіп Сеймур Гоффман. Ще двоє вибрали фільми «Бути Джоном Малковичем» 1999 року і «Гуммо» 1997 року, який став дебютом американського режисера Хармоні Коріна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень