Тільки цієї весни потрапив на фронт: Рівне прощається з Героєм

На Донеччині загинув Вадим Кітчак

Сьогодні у Рівному проведуть в останній путь 35-річного молодшого сержанта Вадима Кітчака.

Вадим народився на Одещині, але все життя прожив у Рівному. Навчався у 18 рівненській школі, а за тим - у столиці здобув фах ювеліра.

Його знали всі, адже він був надзвичайно життєрадісним, товариським, справжньою душею компанії. Завжди усміхався, до всіх знаходив підхід - Вадим дуже любив людей. Він надзвичайно смачно готував. Завжди частував сусідів то шашликом, то юшкою, то різноманітними тарілками. Кожного вислухає, кожного почує, - розповідає дружина Героя Людмила.

А ще Вадим - чудовий рибалка. Разом із сином, якому заледве виповнилося 9 років, неодноразово брав участь у змаганнях. Проте війна змінила життя Вадима Кітчака.

У перших числах березня вже цього року Вадимові принесли повістку. Він проходив строкову службу в армії, тож сказав чітко, що не буде ховатися, що піде служити. Повторював, що мусить нас захистити, щоб ми жили у мирній і вільній Україні. Місяць Вадим був на навчанні, а за тим його направили на Донеччину... - пригадує дружина.

На жаль, 6 травня 2023 року 35-річний молодший сержант Вадим Кітчак загинув у бою біля села Богданівка Донецької області. Куля пройшла навиліт під бронежилетом.

У ці хвилини на майдані Незалежності у Рівному відбувається прощання із Героєм. Поховають його у селі Колесники Бугринської громади, звідки рідні дружини військового.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень