Тіла складають під дверима: з'явилися моторошні кадри з моргу в Маріуполі (ВІДЕО 18+)

Багатьох загиблих часто ховають просто у дворах

У мережі опублікували відео з моргу, який переповнений тілами загиблих місцевих жителів. Тисячі людей загинули у результаті облоги міста та постійних обстрілів російських окупантів.

На записі видно, що загиблих так багато, що вони не вміщаються у приміщенні. Повідомляється, що жертв російської агресії привозять фурами та складають біля входу. Багатьох загиблих взагалі не везуть в морг, їх ховають у дворах і на вулицях, де доведеться.

Зараз ситуація в місті залишається трагічною.

У Маріупольській міській Раді заявили, що все більше людей помирають від голоду. Станом на 28 березня, як повідомив міський голова Вадим Бойченко, в обложеному Маріуполі залишається близько 160 тисяч мирних жителів. ООН отримує все більше даних, що підтверджують наявність масових поховань в Маріуполі. 

Увага! Відео не рекомендуємо до перегляду вразливим людям, вагітним та неповнолітнім!  

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень