Тікайте чимдуж: 5 ознак поганого майстра манікюру

 Від його роботи залежить не тільки якість манікюру, але й ваше здоров’я

Щоб уникнути можливих проблем зі здоров'ям,слід ретельно обирати майстра. Однозначно перевагою буде манікюр у салоні, ніж відвідини майстра вдома. Крім того, у салони зазвичай беруть кваліфікованих спеціалістів. Гарантій від домашнього майстра ви не отримаєте.

На що треба звертати увагу в першу чергу:

Диплом

Зазвичай майстер виставляє на показ свої документи, які підтверджують кваліфікацію. Відсутність дипломів, відзнак за курси чи майстер-класи має насторожити. 

Графік

Якщо майстер повідомляє, що найближчий вільний час є тільки за 2-3 тижні, це свідчить про те, що клієнтів у нього справді багато. Якщо ж вас готові прийняти у будь-який час, значить послуги цього майстра не дуже популярні, або перед вами початківець. 

Відгуки

Красиві фото у соцмережах - це ще не показник якості роботи. Шукайте реальні відгуки людей про послуги. 

Чистота рук

Зверніть увагу загалом на зовнішній вигляд майстра. Перевагою буде акуратний вигляд і чиста форма. Перед манікюром майстер зобов'язаний продезінфікувати свої та ваші руки. 

Одноразові інструменти

Часто одноразовий інструмент – це перевага. Адже зрозуміло, що майстер не може економити на здоров'ї своїх клієнтів. Поганий буде робити всім манікюр одними й тими ж. Але зверніть увагу на дезінфекцію.

Джерело: UNIAN

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень