Стало відомо, чому в Україні зросла кількість отруєнь чадним газом

Вся справа у неправильному використанні генераторів

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Через масове використання генераторів та альтернативних джерел опалення в Україні зростає кількість отруєнь чадним газом.

Про це повідомив пресофіцер Державної служби України з надзвичайних ситуацій України Олександр Хорунжий.

В листопаді у нас було приблизно 380 (ред. – отруєнь чадним газом), зараз – приблизно 500. Це 30-35% збільшення динаміки отруєння чадним газом. Це значить, що населення починає масово використовувати генератори, печі, котли й т. д.

 

Це інколи призводить до порушень правил безпеки і, на жаль, люди не всі проінформовані, як правильно користуватися генераторами та іншими альтернативними джерелами опалення, – зауважив Олександр Хорунжий

За його словами, зараз ДСНС проводить кампанію «Безпека вдома під час війни», щоб проінформувати населення щодо протипожежних правил під час використання альтернативних джерел енергії.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень