«Ти заслуговуєш на справжню дружину. Завжди пам’ятай це!», - рівненський митець потролив лубок (ФОТО)

Ніхто не зрозумів, що тут відбулося: «Віна не та, хто живе моментом»

Сергій Зінчук вгорі, праворуч

Відомий на Рівненщині та поза її межами Сергій Зінчук знову зумів привернути увагу. Знову в простий, дотепний і достатньо глибокий спосіб.

Він взяв стандартний текст з якогось із «жіночих сайтів» та замінив у ньому всюди один займенник: «Він» на «Вона».

Таким чином зі статті про ідеального чоловіка вийшла стаття про ідеальну дружину. Начебто.

 

Бо та «дружина», яка виходить у результаті такої підміни, починає виглядати досить дивно. Ще дивнішим починає виглядати чоловік, який прагне такої дружини, але…

Більшість коментаторів у соцмережах – суті цієї підміни не помітили, і радять Сергію Зінчуку не сподіватися знайти настільки «ідеальну пару» в реальному житті.

Одним словом, тролінг 80 левела.

Насолоджуємося:

Андрій Куделя та Сергій Зінчук - кадр з фільму "Тунель кохання"

 «Будь-який чоловік заслуговує на дружину, яка буде його поважати».

 

Ти єдиний в своєму роді. Ти належиш тільки сам собі і повинен цим пишатися. Ніколи не переконуй себе, що не заслуговуєш кращої. Заслуговуєш. Заслуговуєш кращої любові. З найкращою жінкою.

 

На жаль, багато хто з нас продовжують боротися за стосунки, які просто зжили себе і вже не варті нашого часу і уваги. Такі стосунки – суцільне страждання. У них не можна знайти умиротворення.

 

З ходом життя ми розуміємо, що для створення домашнього вогнища підходить далеко не будь-яка людина.

 

Ми виявляємо, що не можна витрачати час на стосунки, які не роблять наше життя ціннішим.

 

Ти – винятковий і заслуговуєш виняткової любові. І цю виняткову любов тобі подарує виняткова дружина.

 

Ти заслуговуєш тієї, кому зможеш відкритися повністю. Це дружина, разом з якою ти будеш відчувати себе абсолютно комфортно. Її можна буде зізнатися в чому завгодно, в будь-який час.

 

Ти заслуговуєш на жінку, яка буде підштовхувати тебе бути кращим. Віна буде мотивувати і надихати тебе жити повним життям.

 

Ти заслуговуєш на ту, хто буде тебе смішити. Вона додасть в твоє життя яскравих фарб. І вона зможе змусити тебе сміятися навіть тоді, коли тобі сумно. У неї відмінне почуття гумору і з нею тобі буде легко.

 

Ти заслуговуєш на дружину, яка ніколи не втомиться робити тебе щасливим. Вона буде ставати щасливою, роблячи щасливим тебе. Для цього вона буде використовувати будь-яку можливість. Вона заразить тебе позитивною енергією.

 

Ти гідний дружини, яка буде за тебе боротися. Вона розуміє, що ти її нічим не зобов’язаний і твою любов потрібно заслужити. Вона знає, що любов – складна штука і вона готова прийняти виклик, щоб підтримувати любов у ваших стосунках.

 

Ти гідний жінки, яка не боїться майбутнього поруч з тобою. Віна не та, хто живе моментом. Вона думає наперед, і вона відповідальна. Віна досить зріла, щоб розуміти, що необхідно планувати майбутнє.

 

Ти заслуговуєш на ту жінку, яка по-справжньому тебе розуміє.

 

Це жінка, якій завжди відомо, що саме ти відчуваєш. Це та жінка, яка завжди постарається тебе вислухати. З нею ти відчуєш, що на твою думку зважають. Вона – та жінка, яка ніколи не втомиться прислухатися до тебе, так як щиро цінує все те, що ти хочеш сказати.

 

Ти заслуговуєш на таку дружину, з якою ти відчуєш себе оціненим по достоїнству. Вона не упустить можливість показати тобі твою важливість. Така жінка хоче бути впевненою, що ти знаєш, як багато ти для неї значиш. Вона не буде баритися і дасть тобі зрозуміти, наскільки ти дивовижний.

 

Ти гідний тієї, хто буде шанобливо до тебе ставитися. Тієї, що хто буде поважати тебе. Ти гідний такої дружини, яка ніколи не буде звертатися з тобою гірше, ніж ти заслуговуєш. Така жінка буде розуміти, що у тебе є кордони і вона буде їх поважати.

 

Така жінка ніколи не змусить тебе відчути себе другорядним по важливості для неї. Вона завжди буде намагатися виділити тебе з усіх інших аспектів свого життя.

 

Ти гідний тієї, що полюбить тебе безумовною любов’ю. Вона ніколи не скаже що у неї болить голова. І вона буде завжди молодою та доглянутою. Така жінка зробить тебе щасливим.

 

А якщо ні то піде. Сама піде і дозволить іншій,молодій і красиві зробити тебе щасливим. Завжди пам’ятай про це!

Сергій Зінчук в одному зі своїх мистецьких проєктів

Оригінал цього допису, в якому, до речі, часто зустрічається «віна», можна прочитати тут:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень