«The Rolling Stones» запишуть новий альбом

Кіт Річардс сказав

«The Rolling Stones» планують найближчим часом почати роботу над своїм новим альбомом. Про це заявив персонально гітарист групи Кіт Річардс.

За словами музиканта, це трапиться «дуже-дуже скоро».

Ми робимо деякі нові речі і думаємо, як їх приладнати. Альбом каверів «Blue And Lonesome» застав нас трохи зненацька - тобто, ми розуміли, що це треба зробити, але не очікували такої реакції, - заявив Річардс.

«Blue And Lonesome» виявився хітовим альбомом каверів на класичні блюзові композиції, який група записала і випустила торік. Він зайняв перші рядки чартів у Великій Британії і дійшов до четвертого місця в американських хіт-парадах.

Після його виходу пішли розмови, що група може записати ще один такий же альбом, проте команда явно налаштована на випуск нового альбому з оригінальним матеріалом - вперше з 2005 року.

Контракт групи з лейблом Universal якраз нещодавно продовжили на ще один альбом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень