Ke$ha випустила новий сингл і кліп

Співачка нагадала про себе вперше за довгий час

Композицію «Praying» Ke$ha присвятила депресії. Реліз синглу супроводжувався довгим відкритим листом виконавиці, в якому та зізналася, що з великими труднощами, але все-таки змогла впоратися зі своїм станом і трансформувати його в творчість.

 

 

Депресія співачки була викликана тривалим конфліктом з її колишнім продюсером Dr. Luke, якого вона звинувачувала в фізичному, сексуальному і емоційному насильстві. Судовий процес за позовом виконавиці тривав з 2014 по 2016 роки. В результаті Ke$ha, програвши один із судових процесів, зовсім відмовилася від звинувачень в сексуальному насильстві. Колишній продюсер, в свою чергу, подав зустрічний позов.

Нагадаємо, на сьогодні у Ke$ha є тільки два студійні альбоми, - «Animal» (2010) і «Warrior» (2012). За минулі з тих пір п'ять років вона випустила тільки три сольних сингли і один дует з Pitbull.

Новий альбом «Rainbow» має вийти 11 серпня цього року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень