Тест на людяність: у Польщі українофобку швидко поставили на місце

Її не влаштувало, що у польському магазині лунає українська

В одній із найбільших мереж супермаркетів Lidl покупцям про акційні товари повідомляють українською мовою. Проте не всіх це влаштовує.

Одна із відвідувачок магазину обурилась цьому й поскаржилась на сторінці Lidl у соцмережі. Супермаркет оперативно прокоментував свою офіційну позицію.

Про це повідомляє польське видання Money.pl.

З початку війни в Україні до Польщі прибули 1,6 млн біженців. Польські мережі динамічно почали змінювати свої пропозиції та комунікацію, щоб охопити якомога ширшу групу клієнтів та полегшити їм щоденні покупки.

Так у магазинах Lidl з гучномовців можна почути повідомлення українською.

 

Інформацію про послуги у банках, на пошті та в офісах також часто транслюють українською та російською.

 

Такі підходи до організації роботи подобаються не всім.

Відвідувачка магазину Lidl пані Анна написала на Facebook-профілі мережі: «Повідомлення в німецьких магазинах польською мовою?»

Клієнтка отримала швидку відповідь від представника мережі, в якій читаємо, що «підтримка українців у кризі біженців - це тест на людяність».

— Купівля продуктів - це, здавалося б, просте заняття, яке, однак, може викликати дискомфорт, коли ми не розуміємо етикетки та повідомлення на касі.

 

Тому всі каси самообслуговування в наших магазинах також мають опцію українською мовою, - написали у мережі у Facebook представники Lidl.

Інші клієнти мережі цих супермаркетів сприйняли таку відповідь позитивно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень