Терміни змінилися: меблі НУШ школи Рівного отримають пізніше

Орієнтовно до середини жовтня

Плани щодо отримання меблів більшістю шкіл Рівного до середини вересня змінилися.

Поки перші класи восьми навчальних закладів мають нові меблі, передбачені Новою українською школою. Парти завозять в міру їх виготовлення, повідомила заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик:

- Ми так думаємо, що до середини жовтня, напевно, завершимо, що стосується меблів. Ми так сподіваємося. Тому що вони не нагромаджуються, а виготовили меблі - є певна школа, в них є «рознарядочка» і вони по цій «рознарядочці» будуть завозити.

 

Завезені у 19, 8, 23 школи, у колегіум, 6 школу, у гуманітарну гімназію, «Центр надії» і «Престиж». Подали нову «рознарядочку» і будемо чекати. Виготовлять ці меблі і їх одразу завезуть.

Завезли у навчальні заклади Рівного 22 інтерактивні дошки. Згідно з методикою розподілу, вони передбачені по одній на заклад.

Розподілили й дидактичні матеріали і вже цього тижня їх постачають у навчальні заклади.

 

До прикладу, частково підручники і зошити вже отримали у 15 школі. Так само розвозять і ноутбуки – з розрахунку один на клас, разом із ноутбуком і багатофункціональний пристрій та ламінатор.

При цьому Катерина Сичик наголошує, що усе необхідне для того, щоб діти перебували у навчальних закладах, зараз є. І заспокоює батьків, адже вересень є адаптаційними періодом, тож діти у навчанні нічого не проґавлять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень