Теплопостачальні компанії Рівного підозрюють у завищених тарифах: Що відомо (ФОТО)

Правоохоронці вилучили усі необхідні документи

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

У завищених тарифах поліція підозрює теплопостачальні компанії «Рівнетеплоенерго» та створене ним приватне підприємство «Рівнетеплосервіс». Їм інкримінують серйозні звинувачення, як службове підроблення та привласнення або розтрата майна.

Сьогодні під час дня депутата оприлюднили матеріали досудового розслідування, яке розпочали ще у червні цього року. За інформацією правоохоронців, службові особи компанії «Рівнетеплосервіс» склали підроблені офіційні документи щодо витрат на транспортування теплової енергії, виробленої альтернативними джерелами, де у розрахунках є нереальні послуги.

Це й стало підставою для ухвалення Рівненським виконкомом рішень щодо встановлення завищених тарифів.

Директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Ющук у коментарі Радіо Трек повідомив, що компанія повністю співпрацює зі слідством та чекає результатів розслідування:

Повністю співпрацюємо і, як кажуть, перші, хто зацікавлений, щоб воно швиденько пройшло, все розставилося на свої місця і щоб вже більш ніхто не спекулював на цю тему. 

Правоохоронці вилучили усі необхідні документи. За словами секретаря Рівнеради Віктора Шакирзяна, працівники департаменту економрозвитку міської ради ходять на допити й також співпрацюють з органами слідства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень