Діти в шокові: за день до 1 вересня в учнів рівненської школи «забрали» вчительку

Але ситуацію вдалося владнати

Напередодні у Рівному батьків учнів 23 ліцею повідомили, що у новому навчальному році у їхньому класі змінюють вчителя. Йдеться про першу вчительку молодшої школи, і дітей 3 класу.

Батьки сприйняли таку новину з розпачем, і навіть планували сьогодні йти в управління освіти, аби відстоювати інтереси своїх дітей продовжувати навчання з першою вчителькою.

Публічного розголосу ситуації надала депутатка міської ради Галина Кульчинська.

- За день першовересень - свято наших педагогів і дітей. І це завжди нова радісна зустріч з однолітками і з улюбленими вчителями.

 

Але свята не буде у 3-В класу однієї зі шкіл Рівного. Тому що у дітей забрали їхню улюблену вчительку Оксану Олексіївну і батьки кажуть, що їхні діти в шоці (бо дізнались про це тільки сьогодні) і відмовляються йти першого вересня в школу до іншої вчительки.

 

Я розумію, що кадрові питання це компетенція адміністрацій наших навчальних закладів. Але я також добре пам'ятаю, що згідно з «Законом про освіту» головними замовниками освітніх послуг є батьки. А це означає, що радикальні рішення мають прийматися тільки за їхньою згодою і спільно з ними. Зрештою, є чисто людський і психологічний аспект - не можна травмувати психіку ще зовсім недорослих дітей...

 

До часу ікс залишився один день. Це зовсім небагато, щоб розібратися в справі і все-таки зробити все можливе, щоб учні 3-В мали справжнє свято першого вересня.

І чомусь я вірю, що Вам це під силу Віктор Шакирзян

І як нам стало відомо – ситуацію таки вдалося оперативно врегулювати. 

Вчителька й далі працюватиме зі своїм класом. Ситуацію вирішили.

 

Головне, що у дітей буде свято 1 вересня, а навчання щоб було комфортним і якісним, - прокоментував Радіо Трек секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень