Тепер вдома можна не тільки одружитися: 3 нові документи додали в Дію

Послуг онлайн стає все більше

У застосунку Дія з'явилися нові цифрові документи. Тепер до переліку додалися свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації.

Розширюємо перелік цифрових документів у застосунку. Відтепер свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені завжди у вашому смартфоні — у Дії.

 

Більше не доведеться шукати оригінали, коли працевлаштовуєтесь, оформлюєте пільги чи підтверджуєте зміну прізвища, - зазначили у міністерстві.

Також вони пояснюють, що свідоцтво про народження дитини будь-якого віку підтягуватиметься автоматично за податковим номером. Для цього потрібно авторизуватися в застосунку і воно з’явиться в переліку документів.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень