Телевізійник із Суспільного помер у Рівному від СOVID-19

Висловлюємо співчуття родині та близьким

Про втрату телеканал "UA:Рівне" повідомив у себе на фейсбук. Помер інженер телебачення Микола Теремок. Стан був не важкий, однак раптом погіршився. Подаємо текст без змін: 

Друзі, маємо втрату
 

Від ускладнення, спричиненого COVID-19, помер наш колега, інженер телебачення Микола Теремок. Йому було 59 років, понад чверть століття він забезпечував ефір для всієї області. Микола пробув у міській лікарні тиждень, його стан не був важким і ми мали надію на його одужання. Але… вчора ввечері перевели в реанімацію, де його серце битись перестало. Колектив Суспільного висловлює співчуття родині й близьким. Ми сумуємо разом…

 

Щодо ситуації на рівненській філії Суспільного: у нас загалом шість підтверджених випадків інфікування коронавірусом, хворі – на самоізоляції. Будівлю повністю продезінфікували. Цей і щонайменше наступний тиждень усі співробітники працюють дистанційно. З понеділка планується масове тестування працівників на наявність COVID-інфекції.

Нагадаємо, що всі виявлені нові випадки COVID-19 станом на ранок суботи - у Рівному. Їх шість. Як повідомили в оперативному штабі протидії коронавірусу при Рівненській ОДА, 1 людина зараз перебуває на ШВЛ, і вчора ввечері одна людина померла. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень