Телефонним шахрайством на Рівненщині займався ув’язнений

На Рівненщині виявили телефонного шахрая, який виманював гроші перебуваючи за ґратами. Чоловік телефонував пенсіонерам і представляючись їх рідними чи знайомими розповідав про нещастя, врятувати від якого можуть їх гроші.

Так зокрема у пенсіонерки Острозького району він виманив двісті доларів та тисячу п’ятсот гривень, ще одна пенсіонерка з Острога, на прохання шахрая віддала таксисту 3500 грн. Правоохоронці за обома фактами відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, та завдяки проведеним заходам викрили афериста, розповідає прес-офіцер нацполіції Марія Юстицька

 Ним виявився 28-річний мешканець Зарічненського району, уродженець республіки Білорусі, який вже неодноразово перебував на лаві підсудних. Останньою його судимістю стали роки неволі за скоєння крадіжок. Тож, відбуваючи покарання у Катеринівській виправній колонії № 46, аби не гаяти часу, чоловік вирішив підзаробити за рахунок інших.

Чоловік у скоєному зізнався та співпрацює з слідством. Телефон у нього вилучили. Оперативники також встановили і таксиста, який отриманими коштами поповнював рахунки банківських карток та телефонних номерів. Чоловік стверджує, що і не здогадувався про кримінальні діянні, а просто виконував замовлення.

Правоохоронці звертаються, хто потрапив на гачок шахрая, звертатися до Острозького відділу поліції за адресою: м. Острог пр-кт. Незалежності, 89. Тел. (067) 363-55-47 або 102.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень