Танк з радянського пам'ятника у Рівному можуть продати з аукціону (ФОТО)

Його вже зняли з постаменту

Вчора, 28 квітня, у Рівному зняли з постаменту танк з пам'ятника комдиву Червоної армії Михайлу Богомолову. Зробили це, виконуючи нещодавнє рішення міськвиконкому про демонтаж.

Замість демонтованого розмістити тут планують пам'ятник Добровольцям, на честь яких перейменували колись сквер Богомолова. 

Щодо знятого танка, то що з ним робити - влада міста ще не вирішила. Є ідеї продати його з аукціону чи обміняти на транспорт для ЗСУ.

Якщо виявиться, що під демонтованим пам'ятником справді є останки радянського комдива (про те, що він похований у Рівному, свідчать публікації у тодішніх ЗМІ), то

їх перепоховають на Дубенському кладовищі. Бо так передбачає закон і християнські традиції.

На кладовищі вже підготували для цього місце. 

Нагадаємо, що перед цим у Рівному зняли танк (САУ - самохідну артилерійську установку) зі ще одного радянського пам'ятника - того, що розташований навпроти пивзаводу.

Джерело: Суспільне: Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень