Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз (ФОТО)

В мережі здивовані схудненням ексголовкома

В минулому головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний не перестає дивувати мережу. Генерал дуже схуд і показав, який вигляд зараз має.

У своєму Facebook він вийшов на зв'язок з Лондона, де зараз мешкає, і опублікував нову світлину. На камеру Залужний позував у звичному для себе образі: в класичному синьому костюмі з білою сорочкою та краваткою такого ж кольору, що і костюм. Новий кадр український посол вирішив ніяк не підписувати.

Генерал дуже схуд і показав, який вигляд зараз має

Неозброєним оком помітно, що ексголовнокомандувач дуже схуд. Зокрема, у форми його тіла стали значно меншими, а лице стало менш округле. У коментарях шанувальники Валерія Федоровича також підмітили зміни у його зовнішності. Підписники оцінили результат його схуднення та засипали посла компліментами:

  • Красень і гордість всієї України
  • Ви все молодшаєте і гарнішаєте! Повітря Альбіону явно пішло вам на користь, маєте бадьорий вигляд і готові перемагати! Наш потужний отаман Валерій Залужний
  • Як завжди гарний, з часом ви стаєте лише кращим
  • Схуднення вам личить

До слова, до Великої Британії Залужний виїхав разом і своєю дружиною Оленою, з якою вони у шлюбі вже 20 років. До переїзду за кордон жінка працювала фінансистом у банку. У подружжя є двоє доньок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень