Талони на пальне для шкільних автобусів виявилися недійсними: школі на Рівненщині відсудили понад 60 000 грн

Постачальник дизпалива гроші взяв, а умови договору не виконав

Один з навчальних закладів на Рівненщині не отримав понад 3 000 літрів пального для шкільних автобусів, за яке вже заплатили.

Йдеться про школу у Мізоцькій селищній раді, яка у вересні минулого року уклала з одним із товариств договір про постачання дизельного палива на майже 90 000 гривень.

 

У грудні в замовника почали виникати проблеми із заправкою шкільних автобусів за оплаченими талонами, а потім він взагалі перестав виконувати умови договору. Через це школа не отримала 3 320 літрів пального на майже 62 000 гривень, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Для того, щоб повернути втрачені кошти, школа вирішила звернулася до правоохоронних органів. Нещодавно позов Здолбунівської окружної прокуратури  у повному обсязі задовольнив господарський суд Львівщини. 

Крім того, на розгляді суду перебуває ще один аналогічний позов Здолбунівської прокуратури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень