Якою погодою останні вихідні жовтня порадують мешканців Рівненщини

Прогноз на ближчі дні

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Найближчими вихідними буде тепла, суха, але вітряна погода.

Завтра, 30 жовтня, рівненські синоптики обіцяють вночі та вранці слабкий туман.  Вітер південний, 7-12м/с, вранці та вдень з поривами 15-20 м/с.

Вночі в області очікується +2...+7 градусів, а  вдень пригріє до +13...+18 градусів. У Рівному найближчої ночі буде  +4...+6 градусів, а вдень повітря прогріється до  +15...+17 градусів.

У неділю, 31 жовтня, вітер  південний, 7-12м/с. Вночі очікується 0...+5 градусів, а вдень синоптики обіцяють +10...+15 градусів.

Можна вже уявляти, як буде гарно дихатися на прогулянках, на дачі чи мрійливо визирати з квартирного вікна. Жовтень старіє, крекче, але навіть у такому поважному віці виглядає красенем. Нагадайте йому про це хорошими фотографіями вихідних днів, – зауважила синоптик Наталка Діденко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень